Wij zijn betrokken en deskundig en we voelen ons verantwoordelijk voor jouw succes. Wat wij vragen van jou is toewijding, inzet en vertrouwen.

Training 
Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of een rookie, als je gaat bouwen aan een beter lichaam begin je bij het fundament. Kracht en uithoudingsvermogen vormen de basis. Lichaamshouding, flexibiliteit, stabiliteit, snelheid en coördinatie zijn voorwaarde scheppende factoren die belangrijk voor de duurzaamheid van jouw succes. Onze trainingsprogramma’s omvatten al deze aspecten.  Geen quick-fix dus, maar een duurzaam trainingseffect.

Voeding 
Wij coachen je stapsgewijs in het maken van betere keuzes. Wij geven structuur, kennis en inzicht zodat jij duurzaam resultaat kunt behalen.

Leefstijl  
Mindset is een belangrijk aspect bij het succesvol zijn in een trainingstraject. Wij luisteren, spiegelen, confronteren waar nodig en coachen zodat ineffectieve gedragspatronen kunnen worden omgezet in constructieve gewoonten. Maar ook leren we je te genieten van het proces van verandering want wij vinden het belangrijk dat jij de weg ernaartoe net zo leuk gaat vinden als het behalen van je doel.