The Vegan Flex

Met The Vegan Flex ga je in 10 dagen je lichaam effectief ontgiften door middel van een Vegan flex eetpatroon, speciaal ontwikkelde supplementen en regelmatig bewegen. Vegan Flex is ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken waaruit naar voren komt dat het lichaam beter ontgift door veel plantaardig te eten. Dit heeft gunstige effecten op je stofwisseling en immuunsysteem.

Geïntegreerde lifestyle coaching

Bij TrainSmart hebben de programma's een meerdimensionale holistische aanpak. Dat betekent dat we coachen op vier belangrijke gezondheidsfactoren: beweging, voeding, mindset en ontspanning.

Vitaliteit

Misschien herken je dit: na jaren in de vijfde versnelling geleefd te hebben om te werken aan relatie, gezin en carriere kom je erachter dat zowel lichaamsvorm als –functie te wensen overlaten. Je hebt lichamelijke klachten –groter of kleiner- bent futloos en binnen no time buiten adem. Dit heeft ook zijn weerslag op je mentale gesteldheid. Herkenbaar? Dan wordt het tijd om samen aan de slag te gaan.

Afvallen

Bij TrainSmart begrijpen we dat gedragsverandering de basis is van duurzame transformatie. Wij leveren je de kennis en inspiratie die je nodig hebt om je doelen te bereiken!

Rehab

Lichamelijke klachten en blessures zijn vervelend maar niet altijd te voorkomen. Spieraandoeningen kunnen zowel voortvloeien uit plotselinge trauma, verklevingen en littekenweefsel of een sluipende opbouw van chronische verstijving. Dit resulteert vaak in een verminderd bereik van de spier, krachtverlies, afname van stabiliteit, maar veroorzaken ook pijn, zwakte en soms gevoelloosheid.

Sportvasten

Gedurende dit 10-daagse programma wordt door middel van een combinatie van sporten en vasten het lichaam gedwongen vetten te mobiliseren en te gebruiken als primaire energiebron. Er wordt zo een ‘metabole switch’ van suikers- naar vetverbranding bewerkstelligd. Deze ‘metabole switch’ van suikers naar vetten zorgt voor enorme veranderingen in je lichaam.

TrainSmart

en bereik je doel!